Jak możesz oglądać nagrody Emmy 2020 bez kabla

Telewizja I Filmy


Po raz pierwszy uroczyście, tegoroczna 72. doroczna ceremonia wręczenia nagród Emmy odbywa się wirtualnie. Zgadza się, w niedzielę 20 września gospodarz Jimmy Kimmel poprowadzi wieczór w zaciszu własnego domu. A to oznacza, że ​​różne gwiazdy, które są zarówno nominowane, jak i prezentujące (w tym sama Oprah), będą również uczestniczyć w programie cyfrowym.

Nie jesteśmy trochę pewni, jak potoczy się ceremonia Emmy, ale nie możemy się doczekać oglądania, szczególnie w przypadku programów takich jak Schitt's Creek , Martwy dla mnie , i Tiger King uzyskiwanie miłości. I HBO Strażnicy prowadzi nominacje, łącznie 26.

Jak więc dokładnie można oglądać niedzielną ceremonię - zwłaszcza bez kabla? Mamy to wszystko poniżej.




Jak mogę oglądać Emmy?

71. ceremonia wręczenia nagród emmy Kevin WinterGetty Images

Nagrody rozpocząć o 20:00 ET / 17:00 PT w niedzielę 20 września Emmy będzie emitowana na antenie ABC, którą możesz oglądać na żywo na swoim lokalnym kanale. (Możesz znaleźć twoja stacja tutaj ). Możesz także transmitować program na ABC.com lub za pośrednictwem usługi przesyłania strumieniowego online dostawcy telewizji kablowej. Upewnij się tylko, że masz pod ręką swoje dane logowania.

Ok, ale nie mam kabla.

71. ceremonia wręczenia nagród emmy Amy SussmanGetty Images

Bez obaw! Możesz oglądać Emmy bez kabla Hulu Live TV lub YouTube TV . Oba mają miesięczne opłaty (odpowiednio 54,99 USD miesięcznie i 64,99 USD miesięcznie), ale mają również bezpłatne wersje próbne, z których możesz skorzystać, zanim zrobisz krok, aby faktycznie cokolwiek zapłacić.

Czy w tym roku jest czerwony dywan?

Przybywanie 71. nagród emmy I MacMedanGetty Images

Zaskakujące, że tak, nadal będą odbywały się imprezy na czerwonym dywanie z okazji nagród Emmy 2020, mimo że nagrody będą wirtualne. Jak będą działać? Nie jesteśmy tego tacy pewni, ale oboje E! i Entertainment Weekly organizują wydarzenia.

Giuliana Rancic i Vivica A. Fox są współgospodarzami programu E !, Na żywo z czerwonego dywanu: nagrody Emmy 2020, która zaczyna się o 18:00 ET / 15:00 PT. Zaczną również przesyłać strumieniowo ze swojego konta na Twitterze @wiadomosc w Internecie o 19:00 ET / 16:00 PT. LUDZIE i rozrywka Cotygodniowy czerwony dywan na żywo: w domu! będzie transmitowany o godzinie 19: 20. ET / 16-17 na EW.com, People.com oraz na kontach na Twitterze i Facebooku dla obu punktów sprzedaży.


Aby uzyskać więcej takich historii, zapisz się do naszego newslettera .

Reklama - czytaj dalej poniżej